O tym dlaczego warto angażować się w działalność filantropijną – w mediach

1 2 3

Wspieranie osobistego zaangażowania pracowników w działania na rzecz swojej społeczności staje się coraz bardziej popularne, a i coraz więcej pracowników podejmuje kroki, by rozpocząć swoją samodzielną przygodę z filantropią. Firmy wpisują działania filantropijne w swoją strategię z różnych powodów. Dla jednych ważne jest budowanie zaufania społeczeństwa, innym zależy na kształtowaniu dobrych relacji z otoczeniem czy nawiązywaniu nowych kontaktów. Jakie korzyści osiągają firmy angażując się w działalność filantropijną? Z jakich narzędzi mogą skorzystać?

Polecamy publikacje „Pięć powodów, dlaczego warto angażować się w działalność filantropijną”, które ukazały się w mediach. Teksty ukazały się z okazji obchodzonego właśnie 25-lecia działalności Fundacji dla Polski.

Już 15 marca 2016 roku w Mazowieckim Centrum Kultury odbędzie się uroczysta Gala z okazji 25-lecia działalności Fundacji, która stanowi okazję do złożenia szczególnych podziękowań osobom, organizacjom oraz instytucjom za współpracę, dzięki której organizacja mogła przez tyle lat rozwijać inicjatywy społeczne oraz realizować programy filantropijne. Partnerem Gali z okazji 25-lecia działalności Fundacji dla Polski jest firma Archicom.

Artykuł można przeczytać na stronach portali:

Onet.pl: http://wiadomosci.onet.pl/kraj/piec-powodow-dlaczego-warto-angazowac-sie-w-dzialalnosc-filantropijna/z8v0w2

e-Gospodarka: http://www.firma.egospodarka.pl/130613,5-powodow-dla-ktorych-warto-angazowac-sie-w-filantropie,1,47,1.html

Inwestycje.pl: http://inwestycje.pl/gospodarka/Piec-powodow-dlaczego-warto-angazowac-sie-w-dzialalnosc-filantropijna;277636;0.html

HRstandard.pl: http://hrstandard.pl/2016/02/25/piec-powodow-dlaczego-warto-angazowac-sie-w-dzialalnosc-filantropijna/